Mikael Lustig må stå over kvartfinalen mot England på grunn av for mange gule kort. Foto: Dmitri Lovetskij / AP / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tidligere RBK-spiller Mikael Lustig går glipp av Sveriges kvartfinale mot England på grunn av gule kort. Han krysser fingrene for at lagkameratene gjør jobben.

Den svenske forsvarsspilleren, som har startet samtlige VM-kamper for Sverige i Russland, fikk gult kort i åttedelsfinalen mot Sveits. Dermed må han stå over kvartfinalekampen mot England lørdag.

– Jeg håper guttene lar meg spille semifinale, sier han.

Lustig stanset en sveitsisk kontring på ulovlig vis, og dommeren dro det gule kortet opp av skjortelomma. Sveits hadde tidligere i kampen gjort lignende forseelser, men sluppet unna dommerens kortbruk.

– Jeg kan kjøpe at det er gult kort, men vi hadde flere kontringer som Sveits stanset på samme måte uten at det ble gitt kort. Han (dommeren) var veldig raskt ute med å gi kort, sa Lustig som med en gang forsto at kvartfinalen måtte spilles uten ham dersom Sverige tok seg videre, noe de også gjorde.

– Man forstår med en gang hva som skjer, men man må forsøke å riste det av seg der og da. Og jeg håper guttene lar meg spille semifinalen, sier den tidligere Rosenborg-spilleren.

Trolig blir det Emil Krafth som tar plassen til Lustig.

23-åringen kom inn på mot slutten av åttedelsfinalen mot Sveits, en kamp Sverige vant 1–0. Han sier en startplass mot England vil være et stort øyeblikk.

– Det vil være det største som har skjedd i mitt liv. Men når kampen blåses i gang, tror jeg ikke jeg vil tenke på det.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]