Göteborg, Sverige 2017 Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fem personer fra Den nordiske motstandsbevegelsen (NMR) er pågrepet i Visby i Sverige. Nazistene er mistenkt for hets mot folkegrupper og vandalisering.

Politiet, som pågrep de fem personene natt til lørdag, kobler dem til vandalisering av en kunstutstilling om holocaust.

– Vi fikk melding fra et vitne som så en gruppe personer ropte slagord og veltet et magasinstativ. Vi ser også på om de sto bak vandalisering av holocaust-utstillingen, sier politiets talsperson Mats Eriksson.

Gruppen besto av 20 til 30 personer, men flere av dem forsvant da politiet ankom. Eriksson sier det kan bli aktuelt å pågripe flere.

(©NTB)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]