Illustrasjonsbilde. Foto: Wikimedia Commons ybicon
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tre youtuberne som sto bak reisekanalen «High On Life», omkom etter å ha falt omkring 30 meter i en foss sørvest i Canada.

Ryker Gamble, Alexey Lyakh og Megan Scraper badet ved Shannon Falls, 50 kilometer fra Vancouver, da Scraper skled og falt ut mot kanten av fossefallet, ifølge flere medier.

Gamble og Lyakh skal også ha mistet fotfestet i et forsøk på å redde barndomsvennen. De tre var alle canadiere i slutten av 20-årene og starten av 30-årene.

De øvrige sju medlemmene i reisefølget har publisert en video der de bekrefter vennenes dødsfall og minnes deres liv. Håpet er å samle inn 100.000 dollar, omkring 800.000 kroner, til å dekke kostnadene for begravelsene deres.

«High On Life» har publisert videoer fra ulike reiser og eventyr på flere sosiale medier, primært YouTube, siden 2012. Kanalen har mer enn en million følgere på Instagram og 500.000 følgere på YouTube.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]