Skjermdump fra Crowdfunder
Del saken
 • 151
 •  
 •  
 •  
 •  

I forbindelse med Donald Trumps planlagte besøk i London 13. juli har Londons ordfører, Sadiq Khan, gitt grønt lys til at en ballong med en sint baby-Trump kan fly over byen. Den seksmeter høye Trump-ballongen, med mannepupper og det hele, skal være i luften i to timer over Parlament Square Gardens. Prislappen er omtrent 200 000 kroner.

Nigel Farage, tidligere formann i Ukip, utaler seg slik om saken: «Dette er den største fornærmelsen mot en sittende amerikansk president, noensinne. Ville dette kunne ha skjedd om det var Obama? Det setter London i et latterlig skue.»

«Trump er en sint baby med et porøst ego og små hender,» sier igangsetterne om ballongstuntet. Det porøse egoet knuste ikke, eller var akkurat den type ego, med mye åpenhet på innsiden, som var nødvendig, for å lage en påbegynnende nedrustningsavtale og reell dialog med diktatoren i Nord-Korea. Noe ingen andre har klart.

Og Trump-supportere har nå reagert. Målet for deres harselas er ordføreren som har gitt grønt lys for Trump-ballongen. En innsamlingsaksjon har raskt samlet over 230 000 kroner, nok til å vise frem en Khan-ballong i bleier på himmelen.

Sadiq Khan er Londons første muslimske ordfører.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 151
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]