Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Brannvesenet har klart å slokke boligblokkbrannen på Kalbakken i Oslo. Ingen ble skadd i brannen.

– Vi fikk akkurat melding fra brannvesenet om at alle beboere er klarert ut, sa operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB i 15-tiden, rundt 40 minutter etter at politiet ble varslet om brannen. Klokka 15.20 meldte politiet at brannen var slokket.

En leilighet i hver av etasjene i den fire etasjer høye blokka er brannskadd. Det ser ut til at brannen har startet på utsiden av en av leilighetene og spredt seg videre derfra.

Det bor i alt 52 mennesker i blokka, 23 av dem i oppgangen der det brant. Beboerne evakuerte seg selv eller ble evakuert av politiet.

Operasjonslederen understreker at moderne blokker fra 50-tallet og senere er sikret mot spredningsfare og er bygd slik at leilighetene nærmest er frittstående celler.

I forbindelse med slokkingsarbeidet som vil pågå på stedet en stund fremover, opprettholder politiet veisperringene inntil videre. Gangstuveien til Nordtvetveien, samt innkjøringen til Gangstuveien fra begge ender av Nordtvetveien, er sperret.

(@NTB)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]