Kevin Durant (til h.) under mesterparaden for Golden State Warriors. Han har signert ny kontrakt og blir med i jakten på en tredje strake NBA-tittel. Foto: Tony Avelar, AP / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kevin Durant, kåret til mest verdifulle spiller i NBA-finalen, har signert en ny kontrakt med Golden State Warriors og blir med i jakten på nok en tittel.

Det meldte Warriors søndag på sitt nettsted.

Klubben har ikke offentliggjort detaljer om den nye avtalen, men ifølge San Jose Mercury News, New York Times og ESPN er det en ettårskontrakt til 30 millioner dollar. Durant kan også velge om han neste sommer vil forlenge den med nok en sesong til en lønn på 31 millioner dollar eller bli ledig på markedet.

Tidligere har Warriors signert senter DeMarcus Cousins, og klubben ligger an til å bli den første på 40 år som har en startfemmer med utelukkende allstarspillere. I tillegg til Cousins og Durant består den av Draymond Green, Stephen Curry og Klay Thompson.

Warriors har møtt Cleveland Cavaliers i NBA-finalen fire ganger på rad og vant tittelen i 2015, 2017 og 2018. Siden Durant kom til klubben er det blitt to strake titler og sammenlagt 8–1 i finalekampene mot Cavaliers og LeBron James (som neste sesong skal spille for Los Angeles Lakers).

Durant hadde snitt på 28,8 poeng, 10,8 returer, 7,5 assist og 2,0 blokkerte skudd i årets finale, som ble avgjort i fire strake kamper. Han ble kåret til finalens mest verdifulle spiller begge de to siste årene.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]