Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En litauisk mann i 30-årene er sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt utsatt for kraftig vold på Jessheim.

Vitner kom i kontakt med den blodige og forslåtte mannen utenfor Circle K-stasjonene på Jessheim natt til søndag.

– Mannen ble fraktet i ambulanse til Ullevål. Vi har foreløpig ikke lykkes med å finne gjerningspersonen, og jobber nå blant annet med å sikre videoopptak fra området, opplyser operasjonsleder Stine Bjerke i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Politiet har opprettet sak og iverksatt etterforskning.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]