Resett. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Mmm…MSM. Smak litt på det. MainStreamMedia? Hovedstrømmen. Av hva da? Nyheter. Hva slags nyheter? Når jeg leser ”nyheter” i MSM-medier som Aftenposten, VG, Dagbladet o.a. da ser jeg en bare strøm av meningsløse uvesentligheter. Det skaper forvirring. Det er mest propaganda, og reklame. Sirkus!

Elven, hovedstrømmen, er forurenset av ”brød og sirkus”. Det finnes nesten ingen medier som på ærlig vis forsøker å vise verden slik den er. MSM har en agenda, og de viser oss en falsk virkelighet. En konstruksjon slik ”de” i MSM ønsker at verden skal fortone seg for oss.

Resett er et unntak. Men noen ganger kjennes det å lese Resett som å være med i en Matrix-film. Man svelger den pillen som lar deg se virkeligheten som den er. Da oppleves Resett som en frisk fjellbekk som ennå ikke er forurenset av MSM-skvalderet. Resett forsøker å gjenskape en forstå­elig verden. Men det gjør vondt å forstå verden. Slik den er blitt nå. Dessuten … alle bekker små renner jo før eller siden inn i hoved­strømmen. Og slik kan også Resetts skjebne bli om ikke kilden er stor nok, ren nok, sterk nok.

annonse

Hvordan skal verden bli virkelig igjen? Og har den noen gang, i min levetid, vært det? Kan lille Resett rense elven, hovedstrømmen? Jeg leser forsøkene og lurer hver gang på om dette virkelig kan være mulig. Jeg velger å tro – på det ”umulige”. For lille Resett har mange bidragsytere i form av skribenter som er skikkelig gode – og ærlige (ser det foreløpig ut til – for meg).

Meningene som uttrykkes her ser ut til å renne langs to spor inn i en uviss fremtid. Et spor går på samfunns­utviklingen generelt (Hva vil vi med samfunnet?). Et annet går på islamsporet (Hvordan løse de problemene som politikerne gjennom 40 år har importert til Europa? Og som MSM støtter).

Om Resett skal kunne bidra til å rense MSM, må Resett vokse og bli større. Mye større. Så store at det fødes nye bekker små. Slik at flere nye, rene og friske meninger kan fortrenge gammel­medie­nes dominans. Her viser jeg til alle de UtenomRedaksjonelle Skribenter (URS) som ser ut til å ha svelget rett pille, og som med stort engasjement, dyp innsikt og fremragende formulerings­­evner langt overgår MSM-journalistene. Definisjonsmakten skal flyttes.

annonse

Noen må nevnes: Det er Erling Marthinsen, Sverre Høegh Krohn, Mumler Gåsegg, Else Berit Kristiansen, Garman, Roy Vega, Jan Schibbye Hervig, Tore Rasmussen, Henrik S. Werenskiold – fordi de har gitt meg viktige AHA-opplevelser. Mange andre gode kunne også nevnes her. Og det bør de ved andre anledninger. Det viktigste er at de er der og bidrar sammen med Helge Lurås og redaksjonen for øvrig.

Det må også nevnes at mange av kommentatorene avslører dyp innsikt i det de kommenterer. Steinadler er en av mine favoritter. Tullekommentarer finnes også, men er egentlig sjeldne.

Måtte flokken av UtenomRedaksjonelle Skribenter vokse og bli tallrike som fiskene i vannet. De som søker det Opphavet vi alle skal leve og trivest i.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon