En brann i Tøyenparken i Oslo. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

En brann i Tøyenparken i Oslo førte til at Gjøvikbanen ble midlertidig stengt mandag. Brannvesenet fikk kjapt kontroll på flammene som oppsto nær toglinjen.

Meldingen om brannen kom klokka 09.25. Brannvesenet fikk kontroll på brannen, og igangsatte etterslukning i det rundt 20 kvadratmeter store brannområdet.

– Det brenner i noen trær, og det er åpne flammer langs vestsiden av toglinjen. Det er ikke umiddelbar for videre spredning, sa operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo politidistrikt til NTB før brannvesenet meldte om kontroll på flammene.

Politiet evakuert ikke området, men trafikken på Gjøvikbanen ble stoppet som følge av brannen.

(©NTB)

[email protected]

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]