To guttene er hentet ut fra grotten tirsdag, og nå er alle guttene hentet ut. Bildet er fra redningsaksjonen mandag. Foto: AP / Sakchai Lalit / NTB scanpix
annonse
annonse

En ellevte person er berget ut av den oversvømte grotten i Nord-Thailand, ifølge kilder i marinen. Dermed gjenstår trolig én gutt og treneren deres.

Tidligere har flere kilder meldt at to gutter var berget ut av grotten tirsdag, i tillegg til de åtte som var hentet ut søndag og mandag.

Kilder både i den thailandske marinen og i politiet sa til nyhetsbyrået AFP at den niende og tiende gutten var hentet ut av grotten med 20 minutters mellomrom, og at iallfall den første av de to allerede var fraktet til sykehuset. De samme kildene bekreftet kort tid senere at en ellevte person er hentet ut av grotten.

annonse

Etter planen skal også den siste av guttene og deres fotballtrener hentes ut fra grotten tirsdag. I tillegg skal en lege og tre marinejegere som har vært i grotten siden de tolv guttene og fotballtreneren deres ble funnet for over en uke siden, også hentes ut.

NTB

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon