To guttene er hentet ut fra grotten tirsdag, og nå er alle guttene hentet ut. Bildet er fra redningsaksjonen mandag. Foto: AP / Sakchai Lalit / NTB scanpix

En ellevte person er berget ut av den oversvømte grotten i Nord-Thailand, ifølge kilder i marinen. Dermed gjenstår trolig én gutt og treneren deres.

annonse

Tidligere har flere kilder meldt at to gutter var berget ut av grotten tirsdag, i tillegg til de åtte som var hentet ut søndag og mandag.

Kilder både i den thailandske marinen og i politiet sa til nyhetsbyrået AFP at den niende og tiende gutten var hentet ut av grotten med 20 minutters mellomrom, og at iallfall den første av de to allerede var fraktet til sykehuset. De samme kildene bekreftet kort tid senere at en ellevte person er hentet ut av grotten.

Etter planen skal også den siste av guttene og deres fotballtrener hentes ut fra grotten tirsdag. I tillegg skal en lege og tre marinejegere som har vært i grotten siden de tolv guttene og fotballtreneren deres ble funnet for over en uke siden, også hentes ut.

NTB

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.