Senator Chuck 10. juli 2018. AP Photo/Susan Walsh)
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Donald Trumps kraftsalve mot Tyskland er nok et signal om at presidenten er mer lojal til Russlands president Vladimir Putin enn NATO, sier Demokratene i USA.

– President Trumps uforskammede fornærmelser og nedrakking av en av USAs nærmeste allierte, Tyskland, setter oss i forlegenhet, heter det i en felles uttalelse fra Nancy Pelosi, leder for Demokratene i Representantenes hus, og Chuck Schumer, leder for Demokratene i Senatet.

– Hans oppførsel i morges er nok et dypt urovekkende signal om at presidenten er mer lojal til president Putin enn til våre NATO-allierte, heter det videre.

Trump skal få dager etter NATO-toppmøtet møte Putin i Helsingfors i Finland.

(©NTB)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]