Malmö . Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

To ansatte ved postterminalen i Malmö er brakt til sykehus etter at de kjente smerte i hendene. Politiets ekspertgruppe på farlige stoffer er tilkalt.

Alarmen gikk ved fem tiden på morgenen onsdag etter at de to som arbeider ved postterminalen, altså rapporterte at de hadde kjent smerter i hendene. Politiets nasjonale bombegruppe og sakkyndige på kjemiske, biologiske og andre farlige stoffer ble sendt for å undersøke saken.

– Det kan ha vært en maskin som har gått i stykker, eller innholdet i et brev eller annet. Men nå skal bombegruppen undersøke saken, opplyste Åsa Emanuelsson, pressetalskvinne for politiet i Malmö.

Enn så lenge stanses postleveringen til postnumre mellom 20 og 29, noe som betyr at store deler av Skåne er berørt.

(©NTB)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]