illustrasjonsbilde. Foto: Wikipedia.
Del saken
 • 1.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

En 17-årig somalisk innvandrer er dømt til 150 timers “samfunnstraff for ungdommer” etter voldtekt av en 13 år gammel jente og for å ha truet med å drepe henne og hennes familie.

Voldtekten av den 13 år gamle jenta skjedde i 2016 på et handikaptoalett.

Den somaliske innvandreren truet med å kutte jentas hals og trampe på hodet hennes hvis hun meldte fra til politiet. I tillegg truet han også et vitne.

– Han skrek at han skulle drepe henne hvis hun sa noe. Deretter sa han at han skulle voldta moren og drepe henne og hennes familie, skal et vitne ha fortalt ifølge dommen som er gjengitt av den svenske avisen Nyheter i dag.

Den somaliske innvandreren har nektet for dødstruslene. Fordi han angivelig er under 18 år, ble straffen “samfunnstraff for ungdommer” på 150 timer i stedet for to års fengsel som han ville ha mottatt dersom han var over 18 år.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]