Tysklands innenriksminister Horst Seehofer. Torsdag, 12. april, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
annonse
annonse

Den tyske bokseklubben, Ottomansk Germania, som består av unge tyrkere, gir seg ut for å være en bokseklubb som jobber med å få ungdom vekk fra gatene og over i positive miljøer. I virkeligheten har klubben det motsatte formålet, mener den tyske innenriksministeren Horst Seehofer, som nå har forbudt klubben.

Den har ifølge Süd Deutsche Zeitung iøynefallende politiske forbindelser i Tyrkia, og har lenge vært i politiets søkelys for utpressing, narkotikahandel og tvungen prostitusjon.

“Foreningen er en alvorlig trussel mot individuelle juridiske interesser og allmennheten,” sier det tyske innenriksdepartementet ifølge Süd Deutsche Zeitung. Ifølge politiets estimater har den tyrkiske foreningen minst 300 medlemmer. Klubben selv snakker om mer enn 2000 medlemmer. Andre kilder snakker om over 3500. Bokseklubben regnes som en av de raskest voksende rockerliknende gruppene i Tyskland. I motsetning til Hells Angels eller Bandidos som har vært aktiv i flere tiår, ble den ikke grunnlagt før i 2015.

annonse

Gjengen, de fleste tyske tyrkere, sies å være involvert i organisert kriminell aktivitet i alle Tysklands 16 føderale stater. Den antas også å ha nære bånd til regjeringen til tyrkisk president Recep Tayyip Erdogan, skriver Gatestone Institute.Tyske medier har også rapportert om koblinger mellom Osmanen Germania og Tyrkias MIT etterretningsbyrå, som har blitt anklaget for å ha et nettverk av 6000 informanter i Tyskland for å spionere på kritikere av Erdogan. Der Spiegel skriver at de fleste medlemmene er nasjonalister og er i følge sikkerhetskilder som Spiegel har snakket med villige til å utføre straffehandlinger i Tyskland mot motstandere av president Erdogan.

“Igjen har den føderale regjeringen og de føderale statene vist at de kjemper mot alle manifestasjoner av organisert kriminalitet i Tyskland, inkludert rocker-lignende grupper som Osmanen Germania BC, hvis medlemmer begår alvorlige forbrytelser. De som avviser rettsstatsprinsippet kan ikke forvente noen form for mildhet fra oss,” sier den tyske innenriksministeren.

 

 

annonse

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon