Tysklands innenriksminister Horst Seehofer. Torsdag, 12. april, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
Del saken
 • 231
 •  
 •  
 •  
 •  

Den tyske bokseklubben, Ottomansk Germania, som består av unge tyrkere, gir seg ut for å være en bokseklubb som jobber med å få ungdom vekk fra gatene og over i positive miljøer. I virkeligheten har klubben det motsatte formålet, mener den tyske innenriksministeren Horst Seehofer, som nå har forbudt klubben.

Den har ifølge Süd Deutsche Zeitung iøynefallende politiske forbindelser i Tyrkia, og har lenge vært i politiets søkelys for utpressing, narkotikahandel og tvungen prostitusjon.

“Foreningen er en alvorlig trussel mot individuelle juridiske interesser og allmennheten,” sier det tyske innenriksdepartementet ifølge Süd Deutsche Zeitung. Ifølge politiets estimater har den tyrkiske foreningen minst 300 medlemmer. Klubben selv snakker om mer enn 2000 medlemmer. Andre kilder snakker om over 3500. Bokseklubben regnes som en av de raskest voksende rockerliknende gruppene i Tyskland. I motsetning til Hells Angels eller Bandidos som har vært aktiv i flere tiår, ble den ikke grunnlagt før i 2015.

Gjengen, de fleste tyske tyrkere, sies å være involvert i organisert kriminell aktivitet i alle Tysklands 16 føderale stater. Den antas også å ha nære bånd til regjeringen til tyrkisk president Recep Tayyip Erdogan, skriver Gatestone Institute.Tyske medier har også rapportert om koblinger mellom Osmanen Germania og Tyrkias MIT etterretningsbyrå, som har blitt anklaget for å ha et nettverk av 6000 informanter i Tyskland for å spionere på kritikere av Erdogan. Der Spiegel skriver at de fleste medlemmene er nasjonalister og er i følge sikkerhetskilder som Spiegel har snakket med villige til å utføre straffehandlinger i Tyskland mot motstandere av president Erdogan.

“Igjen har den føderale regjeringen og de føderale statene vist at de kjemper mot alle manifestasjoner av organisert kriminalitet i Tyskland, inkludert rocker-lignende grupper som Osmanen Germania BC, hvis medlemmer begår alvorlige forbrytelser. De som avviser rettsstatsprinsippet kan ikke forvente noen form for mildhet fra oss,” sier den tyske innenriksministeren.

 

 

 

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 231
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]