Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse

Så kunne NAV-sjef Sigrun Vågeng endelig si høyt det alle visste! NAVs egen omverdensanalyse bekrefter at det norske velferdsystemet i lengden ikke er bærekraftig. 

annonse
annonse

Det økte presset på velferdsystemet med ubegrenset innvandring, flyktninger, økt livslengde på pensjonister, redusert antall arbeidsplasser og flere uføre har kostet NAV ufattelige 506 milliarder kroner i 2017.

annonse

Spørsmålene

Spørsmålene som umiddelbart dukker opp er hvor lenge betyr egentlig «i lengden», «hvem har hun rapportert dette til» og ikke minst «hva gjør Stortinget med problemet»? Vi formoder at denne rapporten ikke er laget for å plasseres i bokhyllen til stortingspolitikerne, men når disse ser ut til å sky sannheten som pesten, så vet man jo aldri.

Hva gjør myndighetene? 

«Bordet fanger» er det et ordtak som sier. Nå ligger fakta på bordet, så nå kommer ikke de ansvarlige unna. Det er for lett å bare skylde på sittende regjering. Erna Solbergs Merkel-flørting og hennes tydelige forkjærlighet for fri tilgang til Norges velferd for «alle», gjør at hennes tidligere popularitet virker fallende. Det dummeste en politiker kan gjøre er å vise arroganse mot folket, og det gjør Erna ved ikke å høylytt adressere problemene.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Nå er ikke Erna & Co alene skyld i den pågående foringelsen av velferdssystemet. Det er Stortingsflertallet hvor samtlige partier, som av grunner folket bare kan undres over, tillater seg å sage over grenen vi alle sitter på.

NAV-rapporten ligger på bordet! Hva nå Erna?

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.