Trump-demonstrasjon ble en gedigen fiasko. Foto: Skjermdump videointervju Euronews.
annonse

“Make Peace Great Again” arrangørene ventet at et par tusen demonstranter skulle samles utenfor NATO-toppmøtet i Brussel onsdag kveld for å protestere mot president Trumps tilstedeværelse, men kun et titalls demonstranter dukket opp, ifølge NTK News.

Demonstrantene samlet seg rundt slagordet “Make Peace Great Again,” et ordspill på Trumps kampanje-slagord “Make America Great Again.”

Nyhetskanalen Euronews var tilstede og spurte en av arrangørene hva som gikk galt siden oppmøte mot å protestere mot Trump ble en gedigen fiasko.

– Å spørre meg hva som gikk galt er ikke et bra spørsmål, svarte den tydelig frustrerte demonstranten i videointervjuet.

Den frustrerte demonstranten skyldte også på myndighetene i Brüssel for å stenge av store deler av byen og at dette var en av grunnene var for at flere tusen ikke møtte til Trump-protest.

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]