De to tidligere amerikanske presidentene George W. Bush og Bill Clinton snakket til studentene ved Presidential Leadership Scholars-programmet ved Clinton Presidential Center i Little Rock. Foto: AP / NTB scanpix.
annonse

Tidligere president George W. Bush er «urolig» over innvandringsdebatten USA. – Vi ignorerer de verdifulle bidragene innvandrere gir samfunnet, sier han.

annonse

Sammen med en annen tidligere president, Bill Clinton, snakket Bush til studenter som er i ferd med å uteksamineres fra Presidential Leadership Scholars-programmet ved Clinton Presidential Center i Little Rock i Arkansas.

annonse
Reklame fra Resett butikken

– Jeg er urolig over innvandringsdebatten i USA. Jeg mener vi undergraver USAs godhet, og glemmer å anerkjenne de verdifulle bidragene innvandrere gir det amerikanske samfunnet, sier Bush.

De to ekspresidentene snakket også om handel og advarte mot økende kinesisk lederskap rundt om i verden.

annonse
Reklame

Begge sa også at det er behov for mer bistand og utviklingsprogrammer rundt om i verden. Bush la til at en av tingene man har lært av 11. september, er at nasjonal sikkerhet er avhengig av hvordan forholdene er for mennesker rundt om i verden.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.

Annonse