De to tidligere amerikanske presidentene George W. Bush og Bill Clinton snakket til studentene ved Presidential Leadership Scholars-programmet ved Clinton Presidential Center i Little Rock. Foto: AP / NTB scanpix.
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tidligere president George W. Bush er «urolig» over innvandringsdebatten USA. – Vi ignorerer de verdifulle bidragene innvandrere gir samfunnet, sier han.

Sammen med en annen tidligere president, Bill Clinton, snakket Bush til studenter som er i ferd med å uteksamineres fra Presidential Leadership Scholars-programmet ved Clinton Presidential Center i Little Rock i Arkansas.

– Jeg er urolig over innvandringsdebatten i USA. Jeg mener vi undergraver USAs godhet, og glemmer å anerkjenne de verdifulle bidragene innvandrere gir det amerikanske samfunnet, sier Bush.

De to ekspresidentene snakket også om handel og advarte mot økende kinesisk lederskap rundt om i verden.

Begge sa også at det er behov for mer bistand og utviklingsprogrammer rundt om i verden. Bush la til at en av tingene man har lært av 11. september, er at nasjonal sikkerhet er avhengig av hvordan forholdene er for mennesker rundt om i verden.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]