De to tidligere amerikanske presidentene George W. Bush og Bill Clinton snakket til studentene ved Presidential Leadership Scholars-programmet ved Clinton Presidential Center i Little Rock. Foto: AP / NTB scanpix.
annonse
annonse

Tidligere president George W. Bush er «urolig» over innvandringsdebatten USA. – Vi ignorerer de verdifulle bidragene innvandrere gir samfunnet, sier han.

Sammen med en annen tidligere president, Bill Clinton, snakket Bush til studenter som er i ferd med å uteksamineres fra Presidential Leadership Scholars-programmet ved Clinton Presidential Center i Little Rock i Arkansas.

– Jeg er urolig over innvandringsdebatten i USA. Jeg mener vi undergraver USAs godhet, og glemmer å anerkjenne de verdifulle bidragene innvandrere gir det amerikanske samfunnet, sier Bush.

annonse

De to ekspresidentene snakket også om handel og advarte mot økende kinesisk lederskap rundt om i verden.

Begge sa også at det er behov for mer bistand og utviklingsprogrammer rundt om i verden. Bush la til at en av tingene man har lært av 11. september, er at nasjonal sikkerhet er avhengig av hvordan forholdene er for mennesker rundt om i verden.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon