De to tidligere amerikanske presidentene George W. Bush og Bill Clinton snakket til studentene ved Presidential Leadership Scholars-programmet ved Clinton Presidential Center i Little Rock. Foto: AP / NTB scanpix.

Tidligere president George W. Bush er «urolig» over innvandringsdebatten USA. – Vi ignorerer de verdifulle bidragene innvandrere gir samfunnet, sier han.

Sammen med en annen tidligere president, Bill Clinton, snakket Bush til studenter som er i ferd med å uteksamineres fra Presidential Leadership Scholars-programmet ved Clinton Presidential Center i Little Rock i Arkansas.

– Jeg er urolig over innvandringsdebatten i USA. Jeg mener vi undergraver USAs godhet, og glemmer å anerkjenne de verdifulle bidragene innvandrere gir det amerikanske samfunnet, sier Bush.

De to ekspresidentene snakket også om handel og advarte mot økende kinesisk lederskap rundt om i verden.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Begge sa også at det er behov for mer bistand og utviklingsprogrammer rundt om i verden. Bush la til at en av tingene man har lært av 11. september, er at nasjonal sikkerhet er avhengig av hvordan forholdene er for mennesker rundt om i verden.

(©NTB)

[email protected]