Illusltrasjonsbilde. Sverigedemokratenes partileder Jimmie Åkesson. Foto: Vilhelm Stokstad/TT / NTB scanpix
annonse

Det partiet som skarpest har advart mot kriminelle gjenger, som hovedsakelig består av innvandrere, som har krevd tiltak mot dem og foreslått å bremse innvandringen, og som hittil ikke har hatt politisk makt i Sverige, er ansvarlige for de kriminelle gjengene.

annonse

Det hevder regjeringspartiet Sosialdemokratene. Påstanden blir fremsatt i et leserbrev i avisen Expressen torsdag, skrevet av den svenske forsvarsminister Peter Hultqvist og justisminister Morgan Johansson.

annonse

«Politikken til de moderate og Sverigedemokratene fører til økende sosiale kløfter, fragmentering og usikkerhet. Det er når troen på fremtiden går tapt at gjengen og volden blir et alternativ,» skriver de to statsrådene.

 

annonse
annonse

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.