Illustrasjonsfoto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Del saken
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt slått i ansiktet og trampet på hodet. Politiet har anholdt to gjerningsmenn.

– Vi fikk telefon fra vitner klokken 5.15, som hadde observert et slagsmål utenfor en leilighet på Fornebu. Flere personer var involvert. Deretter skal vitner ha sett fornærmede bli båret inn i en leilighet. Vi dro til stedet og fikk kontroll på to gjerningsmenn. Vi søker etter en mulig tredje gjerningsperson, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB lørdag morgen.

Ullsand opplyser at fornærmede gikk inn og ut av bevissthet da politiet kom til stedet og at skadeomfanget er ukjent.

– Han ble kjørt til traumemottaket på Ullevål sykehus. Vi har sett på videoopptak at fornærmede ble slått flere ganger i ansiktet og trampet på hodet mens han lå nede, sier operasjonslederen.

De antatte gjerningsmennene er også i 20-årene. Bakgrunnen for hendelsen er ukjent.

(©NTB)

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]