Tjen Folket har «pyntet» parken langs Akerselven på Grünerløkka i Oslo. Er det ikke vakkert? Foto: Einar Hammer.
annonse
annonse

Kommunistene i Tjen Folket tilgriser byen med sprayboks. I ly av mørket kommer de maskerte og sprayer ned eiendommene til folk. Det går i hammer og sigd, væpna revolusjon og «Fuck Israel og USA». Politiet er på hugget mot tagging, men Tjen Folket har holdt på sånn i en årrekke. Det skulle ikke være så vanskelig å bure dem inne, de skryter av hærverket på hjemmesiden.

Alltid hyggelig når noen maler noe sånt foran huset.
Foto: Tjen-Folket

Tjen Folket sto bak svindelen i SOS Rasisme.

De kuppet organisasjonen og omgjorde den (på papiret) til å bli Europas største antirasistiske organisasjon. På papiret var de en av Norges største ungdomsorganisasjoner, faktisk større enn speideren, bare slått av Fotball og Turistforeningen. Men de 40 000 medlemmene var ikke å se, de var som sunket i jorden.

annonse

Siden antirasisme er noe «positivt», så var det ingen som stilte ett eneste kritisk spørsmål.

Millionene strømmet inn og Tjen Folket fikk lommene fulle, da de ble avslørt så hevdet de at det nazister som sto bak beskyldningene, og at alle som nevnte noe om svindelen spredde nazistisk propaganda.

Men SOS Rasisme ble slått konkurs og bakmennene havnet i fengsel.

Vakkert, det er nesten som kunst.
Foto: Tjen Folket.
annonse

Tjen Folket vil ha væpna revolusjon.

De skal knuse kapitalismen og innføre et drømmesamfunn, ekte kommunisme. Sånn sett helliger målet midlet: stjeling bidrar til å bekjempe kapitalisme. Demokrati er kapitalistisk derfor boikotter Tjen Folket valg, kommunisme kommer ikke den veien, det innføres kun igjennom voldshandlinger. Men så langt har de ikke kommet enda, de har faktisk ikke kommer lengre enn å skrive på veggen.

Ved første øyekast så kan Tjen Folket oppfattes som en parodi, dette skriver de om innvandring:

– Gjengkriminaliteten kalles “svenske tilstander” og brukes som kriminalitet ellers både til å selge aviser og til stemmefiske. Det er mange absurde tilnærminger ute og går. Så lenge kapitalismen har eksistert, har det eksistert gjengkriminalitet.

Når folk leser dette så blir det snart væpna revolusjon. Kanskje?
Foto: Tjen Folket.

Kilden til kriminaliteten av denne typen er dobbelt kapitalistisk. For det første kreves en pengeøkonomi som både skaper muligheter og etterspørsel etter de kriminelle varene, om det er dop eller prostitusjon eller svart arbeid. For det andre kreves fotsoldater som må rekrutteres først og fremst fra randsonene, fra periferien av samfunnet, fra marginaliserte som ser dette som en mulighet til å bli rik raskt – eller i det minste tjene til livets opphold. Dette er forhold man finner i alle kapitalistiske land.

Da SOS Rasisme ble avslørt startet Tjen Folket opp Nye SOS Rasisme.

Det koster en slant å få hærverket fjernet.
Foto: Tjen Folket.

De «nye» leide et lokale av en innvandrer, men antirasistene så ikke noe behov for å betale han. De kalte stedet Aktivisten Kafe, der solgte de spraybokser og holdt illegale fester. Det haglet inn med sinte naboklager: fyllebråk, urinering og narkotikamisbruk. Det gikk en stund. Men utleier tok pant i en eiendom SOS Rasisme har i Haugesund. Så ble de kastet ut.

Mulig de fikk lurt unna noen spraybokser?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon