Brandon Straka fikk nok av Demokratene og startet sin egen bevegelse som tar helt av på sosiale medier. Foto: Skjermdump Youtube.
annonse
annonse

Brandon Straka bestemte seg for å forlate Demokratene i USA og startet Walk Away-bevegelsen som nå tar helt av på YouTube og sosiale medier.

Hastaggen #Walkaway på twitter og Youtube gjør at Demokratene får hodepine. Partiet som valgte Hillary Clinton som President-kandidat i 2016 mister stadig flere velgere som følge av bevegelsen startet av homofile Brandon Straka.

I Strakas Walk Away-video “Why I left the Democratic Party” forklarer han hvorfor han velger å forlate partiet.

annonse

Den tidligere demokraten forteller om misnøye med hvordan hvite menn blir fremstilt og sier at personer på venstresiden har omfavnet ekstremisme, og at de opptrer fascistisk overfor alle som har en annen mening enn dem selv.

 

CNN: – Russland står bak

På YouTube-siden til Walk Away-bevegelsen kommer det stadig inn nye videoer som viser tidligere partimedlemmer som forklarer hvorfor de forlater Demokratene.

En video viser en eldre kvinne som sier hun forlot partiet da venstresiden oppfordret til vold mot meningsmotstandere.

En annen kvinne sier hun var demokrat på sin hals, men etter valget i 2016 ble en del av Donald Trumps republikanerne etter sterk misnøye med eget parti.

Walk Away-bevegelsen har ikke fått oppmerksomhet i norsk presse, men i USA antyder nyhetskanalen CNN at den nye bevegelsen er startet av russere.

Den populære YouTube-kanalen Mark Dice har harselert med hvordan CNN nekter å tro at personene som forlater demokratene i USA er genuine.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon