SVs Kari Elisabeth Kaski Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 444
 •  
 •  
 •  
 •  

SVs stortingsrepresentant Kari Elisabeth Kaski fra Kirkenes har tydeligvis fått dårlige råd fra sine klimakilder. En måned før valget i 2017 fortalte hun tilhengerne sine på Twitter at det skal regne mye mer i tiden som kommer om Norge ikke lar oljen ligge uberørt.

Ved å sjekke hennes twitterkonto ser vi at det stort sett er hennes meningsfeller i SV som deler hennes oppfatning av klimasituasjonen og hva som virker inn på det daglige været.  Kan det være slik at hun og resten av SV nå tror at det utrolig varme og tørre været som har preget Norge i lang tid er forårsaket av at norsk oljeaktivitet har stoppet opp?

Resett har uten suksess forsøkt å komme i kontakt med Kaski på telefon og email. Autosvaret fra hennes emailkonto forteller oss at hun har sommerferie.

Så vidt vi vet så har norsk oljeproduksjon gått som normalt og blant annet bidratt til Kaskis ca. 900 000 i årslønn samt feriepengene hun helt sikkert nyter godt av nå.

Vi antar at Kaski, hvis hun da tror på seg selv, har tatt paraplyen med på ferie. Kanskje hun heller burde tatt med en «parasoll»?  Uansett så ønsker vi henne en god sommerferie.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 444
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]