Illustrasjonsbilde. Foto: Shutterstock/Ljupco Smokovsk
annonse
annonse

En iransk innvandrer ble forrige uke dømt til ni års fengsel av en domstol i Glasgow. Iraneren, Yones Beyranvand, 37, dro med seg en 12 år gammel gutt inn i en blindgate. Der tvang han den lille gutten ned på knærne før han voldtok han, skriver den skotske lokalavisen Evening Times.

Hendelsen skjedde i august i fjor. Da politiet gjennomsøkte hjemmet til den iranske innvandreren fant de uanstendige bilder av barn på hans datamaskin, i tillegg til et ekstremt pornografisk bilde som viste bestialitet, som han ble dømt for å ha hatt i sin besittelse. Dommeren ba de lokale myndighetene overvåket den pedofile overfallsmannen i to år etter hans løslatelse, men holdt samtidig muligheten for deportasjon åpen, ifølge den skotske avisen.

Ifølge Breitbart viser en statistikk publisert i fjor at mer enn 10800 seksuelle overgrep ble registrert i Skottland dette året. Det høyeste tallet siden sammenlignbare registreringer begynte for nesten 50 år siden, og en 60 prosent økning de ti årene siden 2007/08. Data publisert forrige uke for England og Wales viste at antallet voldtekter økte med 31 prosent, mens andre registrerte sexovergrep økte med 21 prosent sammenlignet med året før.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon