I denne Home Bargains-butikken ble en treåring angrepet med syre i Worcester i England lørdag. Foto: Matthew Cooper/PA via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Tre menn er pågrepet i forbindelse med syreangrepet mot en tre år gammel gutt i Storbritannia i helgen.

Gutten ble alvorlig skadd i det politiet omtaler som et målrettet angrep i en Home Bargains-butikk i Worcester sør for engelske Birmingham lørdag.

Tre menn på 22, 24 og 26 år er nå pågrepet i London, rundt 20 mil unna Worcester, melderBBC mandag. Søndag ble en 39 år gammel mann pågrepet i Wolverhampton, og politiet etterlyste da tre andre menn. Alle de fire pågrepne er mistenkt for å ha planlagt å utføre alvorlige voldshandlinger.

annonse

Motivet for angrepet er foreløpig uklart, ifølge politiet i West Mercia.

Treåringen er utskrevet fra sykehus etter å ha fått behandling for alvorlige etseskader på armen og i ansiktet. Gutten var sammen med familien sin og satt i ei vogn da angrepet skjedde.

Storbritannia har vært åsted for en lang rekke angrep med syre, og mange hundre tilfeller er de siste årene blitt registrert i London, ifølgeCNN. Ofte er ofrene unge menn.

annonse

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon