Utsikt fra Oljeberget mot Gamlebyen, og moskeene; Al Aqsa og Klippemoskeen. Foto: Berit Keilen / NTB scanpuix

En jordansk forfatter skylder en rekke mindre jordskjelv i Israel og Jordan den siste tiden på underjordisk testing av våpen som Israel angivelig utvikler for å ødelegge muslimske og kristne hellige steder i Jerusalem, skriver organisasjonen United for Israel.

annonse

De siterer Middle East Media Research Institute, en organisasjon som har spesialisert seg på å oversette medieinnslag på arabisk for å vise hva som skrives eller fortelles på TV i den arabiske verden.

Ifølge Kamal Zakarneh, som er fast skribent for den jordanske dagsavisen Al-Dustour, planlegger israelerne et kunstig jordskjelv som skal ødelegge de to moskeene på Tempelhøyden, Al-Aqsa-moskeen og Klippemoskeen, og Den hellige gravs kirke.

Det nordlige Israel opplevde nylig en serie jordskjelv, hvorav de alvorligste skjedde om natten og målte 4,7 på Richters skala. «Skjelvene som var sentrert rundt Galileahavet og dets region, og som var rundt fire på Richter-skalaen, reiser mange spørsmål med hensyn til deres årsak, plassering og timing,» skriver Zakarneh og tilføyer at «de kan ha blitt forårsaket ved detonasjoner utført av okkupasjonsarmen (IDF) dypt under jorden under Galileahavet, for å teste nye våpen, for eksempel små atombomber med begrenset rekkevidde, eller andre konvensjonelle våpen,» mener han.

Så spør han om hvorfor Israel utvikler masseødeleggelsesvåpen, og svarer: «Kanskje disse testene er forberedelse for å utføre en enorm kriminalitet mot de muslimske og kristne hellige stedene i okkuperte Jerusalem, spesielt mot Al-Aqsa, Klippemoskeen og Den hellige gravs kirke, ved å forårsake et kunstig jordskjelv under dem for å ødelegge dem som forberedelse til å bygge det falske jødiske tempelet.»

«Israel nøler ikke med å bruke hele arsenalet av teknologi, kunnskap og vitenskapelig kompetanse landet har til rådighet for å fullføre sin ekspansjonistiske plan mens de skylder på naturen for ødeleggelsen de forårsaker,» legger han til.

Tidligere har Resett.no skrevet om en iransk general som hevdet at Israel styrte skyene over Iran slik at de slapp ned regnvann før de nådde iransk territorium, og stjal snøen i fjellene for å forhindre Iran i å få smeltevann.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.