Bakklandet i Trondheim er bebyggelsen langs østsida av Nidelva. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Rundt klokken 01 søndag 29. juli ble en kvinne overfalt på Bakklandet i Trondheim. Overfallet skal ha funnet sted rett ved en trapp inn til Nygata 28, og ble avverget da et vitne kom syklende forbi.

Politiet har i ettertid etterforsket saken og foretatt flere avhør av vitner. Dette har gitt resultater, og politiet kan nå opplyse om at den antatte gjerningsmannen nå er pågrepet. Dette rapporterer Adresseavisen. 

Krimvaktleder ved Sentrum politistasjon, Wenche Johnsen, forteller at de har fått inn mange tips og avhørt flere vitner, på bakgrunn av en etterlysning Adresseavisen publiserte senere samme søndag.

annonse

– Dette har ført til at vi har klart å identifisere antatt gjerningsmann. Han er nå pågrepet og siktet for voldtektsforsøk mot én kvinne, samt seksuell handling uten samtykke mot en annen kvinne, sier Johnsen til lokalavisen.

Den pågrepne mannen er i tyveårene og afrikaner, opplyser Adresseavisen. Politiet mener det er grunn til å anta at han har antastet andre kvinner, og krimvaktleder Johnsen oppfordrer eventuelle andre utsatte kvinner som kan ha opplevd uønskede seksuelle tilnærmelser fra samme mann lørdag kveld om å ta kontakt med politiet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon