Foto: Berit Roald / Scanpix
annonse
annonse

Radikal feminisme volder stor skade på dynamikken mellom menn og kvinner i Vesten. Resultatet etter årevis med hatefull retorikk rettet mot vestlige menn, er at stadig flere dessverre avstår fra kontakt med kvinner. Stadig flere menn i Vesten er i ferd med å gi opp kvinner, fordi de har erfaring med å bli feilaktig anklaget eller fordi de vet at de en dag kan miste kontakt med barna sine, og kun sitte igjen med gleden over å betale bidrag.

Radikale feminister bagatelliserer voldtekt og seksuelle overgrep, når de hevder at vanlige, mannlige uttrykk for begjær er en del av en slags voldtektskultur. Å spørre en kvinnelig kollega om telefonnummeret hennes, eller gi henne komplimenter og generelt sett være litt “frempå”, hører for dem innunder paraplybegrepet “giftig maskulinitet”.

I sirkuset som er metoo-bevegelsen, blir helt vanlig maskulin fremtreden, som å ta initiativ overfor kvinner, forbundet med overgrepslignende tendenser. Kampanjen utviklet seg fra å være en helt nødvendig front mot reell seksuell trakassering i arbeidslivet, til å bli et skalkeskjul for å angripe vanlige menn for helt normale seksuelle tilnærmelser overfor kvinner. Noen har mistet jobben for å ta en kvinne på kneet, andre er blitt trukket i tvil fordi de spurte en kvinnelig kollega om telefonnummeret hennes.

annonse

Selv tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland hang seg på korstoget, og beskrev sin egen opplevelse av å ha blitt “utsatt” for tilnærmelser fra en mann. Hun forteller at hun, som ung medisinstudent, ble strøket nedover halsen av en mannlig lege. Da legen forstod at hun ikke var interessert, så stoppet han. Brundtland innrømte selv at hun ikke protesterte. Allerede der blir det vanskelig å forstå hva som er så alvorlig.

At dette settes i bås med overgrep er ikke bare med på å trivialisere voldtekt og seksuelle overgrep. I tillegg blir kvinner fremstilt som passive vesener, som ikke er interessert i å kysse en mann, eller ha sex. Man blir redusert til passive ofre for andres ugjerninger, patetiske, sarte sjeler som ikke makter å reise seg og gå, eller rett og slett gi klar beskjed om hva man ikke ønsker.

Menn blir nå fortalt at det må en slags verbal kontrakt til for at han skal kunne tilnærme seg en kvinne. Man må spørre om lov, om samtykke, før man i det hele tatt gjør et forsøk, er mantraet fra feministene. Sannheten er at det er få ting som er så uattraktivt og uromantisk for feminine, heteroseksuelle kvinner som en mann som spør om lov til å prøve seg.

annonse

Et av problemene er det store gapet mellom hva feminister sier kvinner vil ha, og hva kvinner faktisk begjærer. De sier gjerne at de ønsker seg en mann som er sensitiv, forsiktig og som ber om lov, og er veldig nøye med samtykke ved alle korsveier. Denne myten skaper store problemer, både for menn og kvinner. Vi liker maskuline menn, som tør å snakke til oss og uttrykke sitt begjær uten å være redd, som tør å ta en sjanse og som ikke spør om lov. Det er noe med en mann som går for det han vil ha, uten skam, og med en viss påståelighet, som er utrolig attraktivt. Kvinner generelt liker å bli kurtisert. Det handler ikke om overgrep, at han skal gjøre noe mot deg du ikke ønsker. Snarere handler det om at kvinner flest liker menn som går etter det de vil ha, og som er selvsikre.

Etter mitt syn er denne mannen en utdøende rase. I stedet risikerer kvinner å bli avspist med såkalte soyboys, samt noen skruppelløse playere i ny og ne. Femininiserte, unge menn med lave testosteronnivåer, som ikke kan tilfredsstille kvinners instinktive begjær etter sterke og bestemte menn, menn som er kapable til å forsvare og beskytte. Begrepet soyboys har oppstått fordi det figurerer teorier om at menn blir mer feminine av å konsumere soya, som inneholder planteøstrogen. Om dette stemmer er ikke avklart, men at testosteronnivået blant menn i Vesten stuper er et faktum. Det er dårlige nyheter for kvinner som allerede nå sier at de sliter med å finne skikkelige, maskuline menn.

Enda mer alvorlig er det for den nasjonale sikkerheten. For hvem kan vel bedre beskytte vårt samfunn enn menn og testosteron, når vi overkjøres av barbarer?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon