Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

En 30 år gammel mann ble fløyet til Haukeland sykehus med kritiske skader etter et fall i en ferge som var under bygging på verftet der mannen jobbet.

annonse

– Mannen var bevisstløs og skal være alvorlig skadd, sa operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til Bergens Tidende mandag ettermiddag. Helse Bergen opplyser i en pressemelding at mannen er kritisk skadd.

annonse

30-åringen skal være ansatt ved Havyard Ship Technology og var på jobb da han falt. Verftet bygger for tiden tre ferger, og det var i en av disse ulykken skjedde.

– Ved alvorlige arbeidsulykker undersøker vi hvilke faktorer som har ført til ulykken, samtidig som vi gjør en vurdering av sikkerheten generelt på arbeidsplassen. Dette gjør vi så raskt som mulig, sier regiondirektør Borghild Lekve i Arbeidstilsynet.

annonse
annonse

(©NTB)

[email protected]

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.