Senator Rand Paul. Foto: Reuters
annonse
annonse

Den amerikanske senatoren Rand Paul har overrakt et brev president Donald Trump har skrevet til president Vladimir Putin, opplyser Putins talsmann.

I brevet vektlegger Trump viktigheten av videre samarbeid på flere felt, inkludert kampen mot terror, økt rettslig dialog og fortsatt kulturell utveksling, skriver Paul på Twitter.

Kreml har ennå ikke undersøkt brevet, men vi forventer at det snart vil nå fram til presidentens administrasjon, sier den russiske presidentens talsmann Dmitrij Peskov.

annonse

Fungerende talsmann Hogan Gidley i Det hvite hus sier det dreier seg om et «introduksjonsbrev» Trump skrev etter forespørsel fra Paul, og der Trump nevnte temaer senatoren ønsket å diskutere med Putin. Det er ingen indikasjon på at et møte vil finne sted mellom Putin og Paul.

Paul, som forsvarte Trump etter at presidenten fikk massiv kritikk for møtet med Putin i Helsinki, har sammen med en amerikansk delegasjon besøkt Russland i flere dager. Mandag besøkte de den russiske utenrikskomiteen i nasjonalforsamlingen. Paul sa han har komiteens medlemmer til Washington.

(©NTB)

annonse

Hanad.Ali@ntb.no

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon