Illustrasjonsbilde. REUTERS/Francois Lenoir
annonse

Britisk økonomi vokste med 0,4 prosent i andre kvartal, mot 0,2 prosent kvartalet før.

Bank of England hevet i forrige uke styringsrenta for andre gang siden finanskrisen, med henvisning til at pilene nå peker oppover.

Veksten i det britiske nasjonalproduktet tilskrives delvis varmt vær, noe som fikk fart på byggeaktiviteten og britenes forbruk.

Veksten i Storbritannia er fortsatt lavere enn i de fleste andre større industriland, og det råder fortsatt stor usikkerhet knyttet til landets beslutning om å forlate EU.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]