OSLO 20070508: Den iranske utenriksministeren, Manouchehr Mottaki, møtte utenriksminister Jonas Gahr Støre i Utenriksdepartementet i 2007. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX .
annonse

I 2011 avslørte TV 2 at daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre hadde hatt hemmelige samtaler med terror-organisasjonen Hamas. Nå angriper samme mann fiskeriminister Per Sandberg for sin ferietur til Iran.

annonse

– Jeg kan ikke se at en norsk statsråd har gjort det før, fortalte Jonas Gahr Støre om Per Sanbergs ferietur til Iran i Politisk kvarter på NRK tidligere i dag.

annonse

Sandberg (Frp) har fastholdt at han ikke besøkte Iran som statsråd, men som privatperson på ferie. Støre hevder Sandberg gir et politisk signal med sin reise til Midtøsten.

– Den iranske ambassaden i Norge har meldt tilbake at de har fått en stor fisk på kroken når de får en norsk statsråd til å komme og feire revolusjonen. For det er helt uvanlig. Det må tolkes som at man her gir et politisk signal, mener Støre.

– Fei for egen dør, Støre!

annonse
annonse

Arbeiderpartilederen ble i 2006 sterkt kritisert av USA og flere EU-land da han som utenriksminister sendte statsekretær Raymond Johansen på solotur til Iran, i et håp om at Norge skulle spille en slags diplomatisk rolle.

Året etter skal den daværende utenriksministeren hatt en hemmelig dialog med terror-organisasjonen Hamas, som igjen førte til massiv kritikk fra USA og EU.

Støre uttalte først at han aldri hadde hatt samtaler med Hamas, men etter å ha blitt konfrontert av TV 2 måtte Arbeiderparti-politikeren til slutt innrømme sine samtaler med terror-organisasjonen.

Se reportasjen her:

På sosiale medier ber folk Støre feie for egen dør før han kritiserer Per Sandberg.

– Støre anklager Per sandeberg for å ha feiret iran feiring med sin dame ,men du STØRE glemmer hvilken forbindelser du selv ble færsket med dine hemmelige samtaler med MUSLIMSKE terroristene HAMAS ! Fei for din egen dør STØRE, skriver en person på Facebook.

En annen er oppgitt over norske topp-politikere.

– Støre lefler med Hamas og islam, Erna feirer id og Sanberg feirer Iransk revolusjon, hva pokker er det de driver med, skriver mannen.

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.