Illustrasjonsfoto: Shutterstock/ photoschmidt
annonse
annonse

Hvis jeg ikke liker det islam står for, betyr det at jeg hater alle muslimer da?

Hvis jeg mener at Norge ikke kan ta imot for mange flyktninger da det vil gå utover de sosiale budsjettene til feks eldre og syke, setter jeg svake grupper opp mot hverandre da?

Hvis jeg mener at det er flyktningen som må tilpasse seg Norge og måten vi lever på og ikke omvendt, er jeg ikke inkluderende da?

annonse

Hvis jeg mener at migranter må klare seg på et minimum, og ikke få fordeler som nordmenn ikke får, er jeg hjerterå og ufølsom da?

Hvis jeg påpeker de store kultur forskjellene, levemåte og tankesett mellom en somalier og en nordmann, er jeg rasist da?

Hvis jeg sier at en iraker som har bodd 3 år i Tromsø og nettopp blitt norsk statsborger, er en iraker med norsk pass, tar jeg feil da?

annonse

Hvis jeg viser til Kari-Ann Lid ved avdelingen for seksualforbrytelser ved Oslo politikammers uttalelse om at de ikke opplyser om alle overfallsvoldtektene begått av muslimer, fordi det skaper så mye frykt og tar bort oppmerksomheten fra de andre voldtektene som utgjør det store volumet, manipulerer jeg tall og uttalelser da?

Hvis jeg sier at flyktninger, som har fått innvilget opphold i Norge har fordeler som andre grupper ikke har, og at de kan få full minste pensjonsnivå uten å ha trygdetid i det hele tatt, mens nordmenn må ha 40 års opparbeidelse for å få det samme,  lyver jeg da?

Hvis jeg sier det som det er – at nordmenn blir behandlet som annenrangs borgere i sitt eget land og at vi blir tvunget til å tilpasse oss mennesker som for 12 år siden ønsket oss alle døde fordi en kristen avis trykket en lite flatterende, men endog sann tegning av profeten deres, er jeg høyreekstrem, ondsinnet og hatefull da?

Men hva om jeg sier at vi må ta vare på alle som vil komme til oss fra arabiske og afrikanske land, på en slik måte at om vi må forsake vår egen kultur, tradisjon, religion, lovverk og økonomi for å tilfredsstille dem så er det kun en berikelse for oss,  er jeg hjertegod, raus, omsorgsfull, snill, varm, åpen, gavmild, nestekjærlig og et virkelig godt menneske da?

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon