Illustrasjonsbilde av et politihelikopter i luften over Oslo. Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix
annonse

Politiet i Eidsberg får bistand av helikopter i forbindelse med pågripelse av flere personer søndag kveld.

Det var Smaalenenes Avis som først meldte om politiets utrykning. Et vitne avisen har snakket med skal ha sett pansrede politibiler og helikopter i forbindelse med en politiaksjon. Politiet bekrefter aksjonen overfor NTB, men er tilbakeholden med opplysninger.

– Vi er midt i aksjonen nå og er i ferd med å pågripe noen. Du må ringe tilbake senere, sier operasjonslederen i Øst politidistrikt til NTB.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]