Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
annonse
annonse

En ung kvinne ble overfalt i Svelvik natt til søndag, rapporterer DRM24. Hendelsen inntraff ved 01.30-tiden ved Svelvik Marina. Kvinnen ble overfalt av en fremmed mann, da hun var på vei hjem fra Svelvikdagene. Hun ble fysisk og verbalt antastet. Kvinnen klarte imidlertid å kontakte en mannlig bekjent i nærheten, som kom henne til unnsetning. Gjerningsmannen løp da fra stedet.

Politiet ble raskt varslet om hendelsen, og anholdt en mistenkt mann i samme område kort tid etter, med hjelp av en detaljert beskrivelse. Politiet er nå sikre på at de har tatt riktig mann. Det dreier seg om en 29 år gammel syrisk statsborger, som har kommet til Norge i 2015, og har lovlig opphold. Nå risikerer han imidlertid å bli utvist. Strafferammen for voldtektsforsøk er ett års fengsel eller mer.

– Vedkommende sitter nå i arresten i påvente av avhør. Foreløpig vet vi ikke om han innrømmer skyld, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i politiet i Sør-Øst.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon