Bilde fra åstedet tatt 12. august, 2018. (Peter Byrne/PA via AP)
annonse
annonse

Ti personer, deriblant to barn, ble såret da det ble avfyrt skudd etter et karibisk karneval i Manchester i Storbritannia.

Politiet i Greater Manchester sier i en uttalelse at en mann er innlagt på sykehus i alvorlig, men stabil tilstand etter å ha fått skader i beina.

De ni andre blir behandlet for tilsynelatende luftpistol-relaterte skader etter skyteepisoden ved 2.30-tiden natt til søndag. Politiet sier imidlertid ingenting om hva slags våpen som ble brukt.

annonse

– Heldigvis ser ikke skadeomfanget ut til å være så alvorlig som først antatt, og forhåpentligvis vil folk kunne bli skrevet ut av sykehus i løpet av dagen, sier polititalsperson Wasim Chaudry.

– Dette var en hensynsløs handling som kunne hatt ødeleggende konsekvenser for familier og venner som kunne mistet sine kjære, legger han til.

Politiet har så langt ikke sagt noe om hvorvidt de etterforsker hendelsen som et målrettet angrep, eller om de tror noen skjøt tilfeldig rundt seg. Ifølge Manchester Evening News forsøker de å finne ut av nøyaktig hvor mange skudd som ble avfyrt, samt med å identifisere mistenkte i saken.

annonse

Ingen er så langt pågrepet.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon