Oslo Tinghus. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

En 24 år gammel mann er tiltalt for å ha drept Arvin Taravaty (20) i Oslo i fjor høst. Han nekter straffskyld, melder TV 2.

Det var på kvelden 7. september i fjor at Arvin Taravaty ble knivstukket i halsen og overkroppen. Voldshendelsen skjedde ved T-banestasjonen og senteret på Ellingsrud.

20-åringen ble innlagt på Ullevål sykehus med livstruende skader, og døde to dager senere. Den nå 24 år gamle mannen ble etterlyst internasjonalt med navn og bilde etter drapet.

annonse

16 dager etter drapet ble den etterlyste mannen pågrepet på Gardermoen. Han hadde i mellomtiden oppholdt seg i Marokko, opplyste politiet etter pågripelsen.

– Han nekter straffskyld for forsettlig drap, men han erkjenner de faktiske forholdene. Min klient sier at han ikke hadde drapsforsett, sier 24-åringens advokat, Jan Christian Kvanvik tilTV 2.

Politiet har sikret seg en overvåkingsvideo fra åstedet som gir et godt bilde av hendelsesforløpet. Den drapstiltalte 24-åringen er en kjenning av politiet.

– Han mente bare å rispe med kniven, men situasjonen kom altså ut av kontroll, og det ble påført en skade som medførte en alvorlig skade, sier forsvareren.

annonse

Rettssaken starter i Oslo tingrett i november.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon