Foto: Åsa Holmberg / NTB scanpix
annonse

Den tidligere ordføreren i Oslo, Peter N Myhre, sier på sin egen Facebook side at for hans del var begeret fullt når han fikk vite at Sandberg hadde feiret det iranske presteregimet.

Myhre har sympati med Sandberg, men mener at å hylle slike regimer ikke er forenelig med å være statsråd:

– Han gjorde nok det eneste riktige ja, sier Myhre, og sikter til avgjørelsen Sandberg tok om å trekke seg som fiskeriminister.

annonse

Hvorvidt Sandberg nå også trekker seg som nestleder i Frp og kanskje sågar fra all politikk, gjenstår å se, men mye kan tyde på at Sandberg ikke lenger har den tilliten som han har nydt godt av i årevis.

Skjermdump fra Peter N Myhre sin private Facebookside

 

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]