Per Sandberg sammen med hans norsk-iranske kjæreste Bahareh Letnes. Foto: Espen Sand / NTB scanpix
annonse
annonse

Alle løgnene og spekulasjonene som har kommet de siste ukene, er imot Bahareh Letnes, sier Per Sandberg om kjæresten etter turen til Iran.

Overfor NTB avviser Sandberg at han selv hevder å være utsatt for systematisk løgn.

– Jeg er bare knyttet til regimet i Iran fordi jeg har snakket opp folket, landet og så videre. Det skjønner jeg da at er feil i det norske demokratiet, sier den nylig avgåtte Frp-nestlederen.

annonse

– Alle løgnene og spekulasjonene som har kommet de siste ukene, er imot Bahareh, som alle journalistene i Norge kjemper en kamp om for å finne den lille tråden eller beviset for at hun har hatt tilknytning til myndighetene og etterretningen i Iran eller regimet. Noe som er fullstendig sprøyt. Det er bare tull, sier han videre.

– Jeg har tatt min kritikk. Jeg har gått av som statsråd. Jeg har gått av som nestleder, men det er jo fordi jeg har gjort mine feil. Det kritiserer jeg ikke. Det tar jeg ansvar for, sier Sandberg.

(©NTB)

annonse

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon