annonse
annonse

Den svenske arbeidstagerorganisasjonen LO har for alvor kastet seg inn i den svenske valgkampen med en film der de aktivt tar standpunkt mot Sverigedemokraterna spesielt, men også partiene i den borgerlige Alliansen.

I filmen, som er lagt ut på YouTube, får man møte en mann som sier at han tidligere støttet Sverigedemokraterna, noe han klandret sine foreldre for, da de angivelig skal ha sagt til ham under hans oppvekst at man ikke kunne stole på kosovoalbanere.

Filmen stiller det å ha gode venner med innvandrerbakgrunn og det å være kritisk til en veldig høy innvandring opp mot hverandre, som om det ene skulle utelukke det andre. Den tidligere Sverigedemokraten forteller at det nettopp var et nært og vennskapelig forhold til en kosovoalbaner som gjorde at han forandret mening.

annonse

Kosovoalbaneren dukker også opp i filmen. Han slår fast at en stemme på Sverigedemokraterna ikke nødvendigvis dreier seg om rasisme, men at det handler om misnøye.

Videre hevdes det i filmen at Sverigedemokraterna er et parti med en politikk som kun vil gagne de rike, på bekostning av folk flest.

– Folk som stemmer på Sverigedemkraterna er egentlig imot elitismen. Men det de ikke forstår er at en stemme på Sverigedemokraterna er å skape en enda sterkere elitisme, sier kosovoalbaneren.

annonse

Videre påstår den tidligere SD-sympatisøren at han tror at Sverige fort vil bli et lavinntektsland med Sverigedemokraternas politikk.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon