annonse
annonse

Den jødiske journalisten Laura Loomer ble angrepet da hun stilte spørsmål om Hamas under et politisk arrangement for kongresskandidaten Ilhan Omar i Minnesota forrige uke.

Rashida Tlaib, en palestinsk muslimsk kvinne som vant sitt valg for sete i Michigans 13nd kongress distrikt på tirsdag, skal ha angrepet Laura Loomer og stjålet hennes telefon da den jødiske journalisten stilte tøffe spørsmål.

Tlaib nektet å svare Loomer på spørsmålet om hun er villig til å innrømme at den Palestinske sunni-islamist organisasjonen Hamas er en terrororganisasjon.

annonse

Amerikanske myndigheter klassifiserer Hamas som en terrororganisasjon.

Under hendelsen ble Tlaib dratt unna Loomer av Omar, som Loomer har etterforsket tidligere for brudd på etiske retningslinjer og et giftemål med sin bror for å anskaffe amerikans statsborgerskap.

Talib anklager Loomer for «forfølgelse» som er en spesiell måte å beskrive handlingene til en undersøkende journalist.

annonse

Loomer fortsatt å komme med spørsmål til de to kongresskandidatene om hvordan de vil forholde seg til den lokale jødiske befolkningen i Minnesota hvis dere lojalitet ligger hos «Allah». Loomer påpekte at Omar hadde stemt imot et lovforslag som hadde til hensikt å stoppe omskjæring av kvinner i delstaten Minnesota.

 

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon