Illustrasjonsbilde. Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Raymond Johansen (Ap) går til frontalangrep på de som arrangerer Arendalsuka som lar det politiske partiet Alliansen og SIAN stå på stand.

Alliansen-nestleder Bjørn Christian Rødal (31) mener det er en seier for demokratiet at partiet får stå på stand og bruke sin ytringsfrihet under Arendalsuka. Det gjør også den islamkritiske organisasjonen SIAN (Stopp islamiseringen av Norge) som også er tilstede.

Men ikke alle er like blide for at SIAN og Alliansen er på stand.

annonse

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, raser mot arrangøren av Arendalsuka i et nytt intervju med Dagsavisen og sier at ikke alle har rett til å bli hørt i Norge.

– Ved å slippe til Alliansen her, som nærmest har oppfordre til drap, med argument om at partilederen Lysglimt har rett til å bli hørt – nei, han har ikke rett til å bli hørt i det hele tatt. Jeg mener grensen går ved oppfordring til vold. Da handler det ikke lenger om ytringsfrihet. Et stort arrangement som Arendalsuka trenger ikke tilrettelegge for det. De er i sin rett til å gjøre det, men jeg er veldig imot det, sier han til avisen.

Raymond Johansen får støtte av Eivind Trædal i Miljøpartiet De Grønne.

– Meget bra av Raymond Johansen. Nå får det være nok naivitet overfor fascisme. Arendalsuka skal være en trygg arena for demokratisk debatt, ikke en plattform for ekstremister som ønsker å “henge landssvikere”, skriver han på Facebook.

annonse

Alliensens partileder Hans Jørgen Lysglimgt Johansen hevder på sin side at de aldri har oppfordret til vold.

– Hverken jeg eller Alliansen oppfordrer til vold, det gjør vi aldri. Jeg og Alliansen krever et demokratisk fredelig rettsoppgjør mot globalistene som har gjennomført globaliseringen inkludert masseinnvandringen mot folkets vilje, skriver han på twitter.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon