Sadiq Khan, borgermester i London. Foto: AFP PHOTO / Odd ANDERSEN
annonse
annonse

En tenåring kjemper for livet på sykehus etter å ha blitt knivstukket sammen med fire andre i London, Storbritannia. Tenåringen skal ha blitt utsatt for alvorlige skader, og mistet innvoller, da han ble angrepet ved Elmington Estate i i Camberwell.

Jeg så fire eller fem svarte gutter løpende, så kunne jeg plutselig høre «hjelp, hjelp», forteller et øyenvitne til hendelsen,

En beboer sa han så en av de fire ofrene, svært såret, med tarmene hengende ned mot bakken. Det rapporterer Daily Mail.

annonse

Seks mistenkte, som alle skal være mellom 15 og 16, ble arrestert etter hendelsen.

– Det vi kan si helt sikkert er at om vi trengte et eksempel på den totalt meningsløsheten ved knivkriminalitet, så har vi det her; fire menn er på sykehus, og på dette stadiet kan vi ikke si hvor alvorlige deres skader er. Det er utenfor fatteevne, sier Annmarie Cowley i politiet.

Frekvensen på syreangrep, knivstikking og skyting i den britiske hovedstaden har økt dramatisk de siste årene, og under byens muslimske borgermester Sadiq Khan, som på sin side legger skylden for den drastiske utviklingen på regjeringens budsjettkutt

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon