Tjen Folket: Vi retter vår resolutte fordømmelse av Arendalsuka og politiets angrep på antifascistiske aktivister, og ønsker videre å gjøre det uomtvistelig klart at politiet er dømt til å tape kampen de legger opp til. Foto: Erlend Aas / Scanpix
annonse
annonse

De som ble arrestert under Arendalsuka, de samme som sto bak svindelen i SOS Rasisme, er ikke nådig i sin beskrivelse av politiets autoritet. De mener at politiet «slår ring om fascismen» og at de uten lovhjemmel bekjemper antifascistisk virksomhet.

Lederen av Tjen Folket, den væpna revolusjonære Kenneth Fuglemsmo, har som mål å knuse kapitalismen.

annonse

Men Tjen Folket er ikke overrasket over politiets håndhevelse av lov og orden, de har sett eksempler på dette før, og kaller politiets oppgaver for «knefall for fascister». De mener at politiet bryter loven når de pågriper folk før de begår kriminelle handlinger, og skriver på sin hjemmeside:

– Dette er strategier som effektivt slår bein under enhver forestilling om politiets rettslighet, og dermed også den relative tilliten og troverdigheten politiet måtte ha som offentlig institusjon.

Politiets forebygging av ordensforstyrrelser bidrar til at de slipper inn fascister i egen organisasjon og i samfunnet forøvrig. Konsekvensene av dette er at politiet er dømt til å tape:

annonse

– Strategien politiet her tar i bruk en rein tapsstrategi, en strategi som verken kan eller vil føre til annet enn knusende nederlag for politiets vedkommende, slik det også historisk har gjort det. For hver hvitegardist politiet lar gå fri, og for hver sortegardist de trener opp, skaper de nemlig ti nye rødegardister. Sperrer de inne én rødegardist, så skolerer vi ti nye. Fengsler de våre ledere, vil før eller siden hundrevis av kampherdede kadre danne en ny ledelse. Mens hvitegardistene og sortegardistene har alt å tape, har vi rødegardister ingen verdens ting å tape, kun å vinne.

Rødegardistene marsjerer i Trondheims gater 1 mai.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon