Roger Federer i London, mandag 9. juli, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
annonse

Det går mot et stjernemøte mellom Roger Federer og Novak Djokovic i ATP Masters-turneringen i Cincinnati. Tennisduoen har ikke møtt hverandre siden januar 2016.

annonse

Federer og Djokovic har stått for en av tennissportens største rivaliseringer i nyere tid. Hele 45 ganger har de spilt mot hverandre, men det er 2,5 år siden sist.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Det kan endre seg natt til søndag norsk tid. Da er begge favoritter i hver sin semifinale i Ohio. Federer møter belgiske David Goffin, mens Djokovic skal bryne seg på Marin Cilic fra Kroatia.

I kvartfinalen slo Federer sin sveitsiske landsmann Stan Wawrinka med 6-7 (2-7), 7-6 (8-6), 6-2. Underveis ble kampen avbrutt i 21 minutter på grunn av uvær, og Federer var skarpest da spillet kom i gang igjen i tredje sett.

annonse
Reklame

– Det er ganske unormalt å måtte avbryte på grunn av lyn. Jeg visste ikke om det ville bli enden på kvelden eller om vi kunne komme tilbake, men jeg kom tilbake med ny energi til tredje sett, sa Federer.

Tidligere på dagen vant tennislegenden åttedelsfinalen mot Leonardo Mayer. Det gjorde han med 6-1, 7-6 (8-6).

Også Djokovic måtte gjennom to kamper fredag. Serberen gikk først seirende ut av duellen med bulgarske Grigor Dimitrov med 2-6, 6-3, 6-4. Deretter vant han kvartfinalen mot canadiske Milos Raonic med 7-5, 4-6, 6-3.

Djokovic vil være klar for sin sjette Cincinnati-finale om han slå Cilic i semifinalen, men han har fortsatt til gode å vinne turneringen. Det håper han å få gjort noe med i år.

– Jeg har spilt fem finaler her, men nå vil jeg gjerne vinne tittelen. Jeg har masse motivasjon og er i en god posisjon, sa Djokovic.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.