Foto: Joel Ryan/Invision/AP
annonse
annonse

Den siste filmen Kevin Spaceys har medvirket i, før overgrepene han har utført ble kjent, «Billionaire Boys Club», har mislykkes stort om man ser til billettsalget. Filmen har på premierekvelden kun tjent inn 126 amerikanske dollar, noe som er rekordlavt, ifølge The Guardian.

«Billionaire Boys Club» var den siste filmen Kevin Spacey var med i, før anklagene om seksuelle overgrep for over tretti år siden ble reist i oktober i fjor. Filmen hadde premiere i bare ti amerikanske byer, og The Hollywood Reporter har estimert at kinoene som har vist filmen på premierekvelden i snitt har tjent inn 12,75 dollar hver seg.

Til sammenligning endte filmen «Baby Driver» fra 2017, som Kevin Spacey var med i, med langt bedre tall. Filmen utløste billettsalg til en verdi av 20 millioner dollar over premierehelgen.

annonse

– Vi håper at disse forstyrrende anklagene, som handler om en persons oppførsel, som ikke var offentlig kjent når filmen ble laget for nesten to og et halvt år siden, og som handler om en som har en liten støtterolle, ikke ødelegger for filmens premiere, heter det i en uttalelse fra distributøren til «Billionaire Boys Club», Vertical Entertainment.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon