Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
annonse
annonse

Mange har stemt og stemmer på partiet uten å forstå eller sette seg inn i hva denne liberalismen er som FrP må ha to tredjedels stemmer for å fjerne fra partiprogrammet. Spørsmålet er så: Hvor står Sylvi Listhaug? Tar hun også avstand fra Trump og Sverigedemokraternas politikk? Er hun også liberalist som ikke støtter oss som vil ut av EØS og få grenseovervåking? Er hun imot enhver form for nasjonalisme?

Hvor mange tror at den selvdestruktive innvandringspolitikken vil forsvinne med liberalisme? Ved å si ja til EØS og Dublinavtalen som gir oss fri flyt av mennesker? Ved liberalismens tro på globalismen og ingen grenser for land?

Her snakker FrP med to tunger, for de er nok veldig klar over i den ultraliberalistiske ledelsen at de fleste velgere egentlig ikke støtter liberalismen, de vil ha nasjonalisme og streng innvandring, og de tror at de får det i FrP.

annonse

Men det vil først skje når liberalismen fjernes fra partiet, og den ledelsen som vil ha globalismen også fjernes.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon