Venner og familie tar farvel med Vibeke Skofterud i Eidsberg kirke torsdag. Skofterud omkom i en vannscooterulykke i Arendal natt til søndag 29. juli. POOL Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
annonse
annonse

Folk har bidratt med 400.000 kroner til Vibeke Skofteruds minnefond, drøye to uker etter at minnefondet ble en realitet.

Familien til Vibeke Skofterud vil videreføre den tidligere langrennsløperens engasjement for fysisk og psykisk helse. Det skal de gjøre gjennom et minnefond.

Allerede har minnefondet fått inn flere hundre tusen kroner.

annonse

– Familien er helt målløse over hvor mye penger som har kommet inn, sier familiens talsperson Pål Tømmerhoel tilSmaalenenes Avis.

– Til nå har det kommet inn litt over 400.000 kroner. Det sier noe om hva Vibeke har betydd for folk. Nå har familien aldri hatt noe mål om hvor mye penger man skal samle inn, men man ser allerede nå at givergleden er stor. Familien er utrolig takknemlig for den støtten som har kommet, fortsetter han.

Både det norske folk og det svenske skilandslaget har bidratt. Det jobbes for å sette sammen et styre som kan forvalte fondet.

Skofterud ble funnet død i slutten av juli etter en vannscooterulykke i Arendal. Hun ble bare 38 år gammel.

annonse

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon