Tjen Folket: Vi retter vår resolutte fordømmelse av Arendalsuka og politiets angrep på antifascistiske aktivister, og ønsker videre å gjøre det uomtvistelig klart at politiet er dømt til å tape kampen de legger opp til. Foto: Erlend Aas / Scanpix
annonse
annonse

Den 14. august på Verdidebatt i Vårt Land advarte Linda Noor mot å legitimere og alminneliggjøre voldelig ekstremisme ved å la Alliansen delta på Arendalsuka. Noor krevde at Alliansen burde utestenges fra arrangementet. Hun var ikke alene om å kreve dette, Antirasistisk Senter (ArS) hadde tidligere prøvd å få partiet utestengt fra Arendalsuka.

Antirasistisk Senter, Linda Noor og «hylekoret» på en nesten samlet venstreside oppfordret Arendal kommune å nekte Alliansen i å delta på arrangementet. Videre argumenterte hun for at Arendalsuka i sin helhet burde boikottes om vi fikk delta. Dette avslører en svært problematisk og udemokratisk holdning.

At et arrangement dedikert til å styrke troen på politisk debatt, arrangert med våre skattepenger, av en Norsk kommune, skulle nekte et lovlig politisk parti til å delta faller på sin egen urimelighet.

annonse

Mediaomtalen av Alliansen før og under Arendalsuka er et case studie i politisk propaganda og farlig demonisering av meningsmotstandere. Dehumaniseringen av vår partileder Lysglimt Johansen og medlemmer av vårt parti kunne ha fått alvorlige konsekvenser. Kun to dager etter Noors advarsel ble 6 aktivister fra kommunistgruppen Tjen Folket arrestert av politet i en preventiv aksjon for å forhindre at de gikk til fysisk angrep på våre medlemmer.

Problemet er ikke hovedsakelig at denne kommunistgruppen er villig til å bruke vold som politisk virkemiddel, men at de i mange år fikk drive SOS Rasisme som en front for sin menneskefientlige ideologi. Norsk venstreside og media var klar over at SOS Rasisme var kuppet av disse voldelige kommunistene, men unnlot å adressere det og fortsatte å bygge opp under SOS Rasisme sin falske legitimitet.

Det samme er nå  tilfelle med Antirasistisk Senter. I en tid med sterk økning i hatkriminalitet mot etniske nordmenn er de ikke lenger fargeblinde, det er i deres øyne kun rasisme hvis gjerningsmannen er hvit. De har ikke fått noen kritiske spørsmål av media for denne forskjellsbehandlingen. Selv når en av deres skribenter truet en ytringsfrihetskonferanse i Oslo med smørsyreangrep i fjor fikk de ikke noen kritiske spørsmål av media. Tvert imot, når media omtalte trusselen unlot de å nevne tilknyttningen til Antirasistisk Senter.

Linda Noor hadde altså delvis rett. Vi har de siste dagene vært vitne til organisasjoner som alminneliggjør ekstremisme, legitimerer vold og truer demokratiet. Antirasistisk Senter og Tjen Folket er en del av det samme venstreekstreme økosystemet hvor Antirasistisk Senter demoniserer enkeltindivid og Tjen Folket er deres villige bødler.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon