Foto: NTB scanpix
annonse
annonse

Frp-politiker Christian Tybring-Gjedde er oppgitt over egen regjering som ikke gjør mer for å stoppe NRKs kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksens TV-programmer, som blant annet fremmer hijab blant unge mennesker i Norge.

– NRKs sjef, tidligere SV politiker Gjermund Eriksen, har besluttet at statskanalen skal bli en arena for spredning av kvinneundertrykkende propaganda. Nå skal vi alle indoktrineres i islams verden av forbud og påbud, skriver Tybring-Gjedde på sin Facebook-side og linker til en HRS-artikkel som har analysert den nye NRK-serien “Minoriteens”.

annonse

Hege Storhaug er forfatter av artikkelen på HRS som har analysert den nye NRK-serien. Hun går til angrep på kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen for å bruke lisenspengene på å normalisere program der unge jenter bruker hijab.

«NRK har “programfestet” at Norges befolkning skal bejuble det fremste totalitære symbolet i vår tid, hijaben. Da er det ikke minst viktig for statskanalen å nå barn og unge med hjernevasken,» skriver Storhaug som mener NRK misbruker barn og unge i TV-serier for å promotere hijab-bruk.

Storhaug får støtte av Tybring-Gjedde, som mener det er en skam at hans egen regjering, med Trine Skei Grande i spissen som kulturminister, ikke protesterer mot hva NRK og kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen produserer på skattebetalernes regning.

annonse

– NRK vil videre fortelle oss at det ikke er noe motsetningsforhold mellom Koranens lover og Norges Lover. Dette er Gjermund Eriksen sitt «samfunnsoppdrag». Høyst trolig med entusiastisk støtte fra kulturminister Trine Skei Grande, og skammelig nok uten protester fra min egen regjering, skriver han på Facebook.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Skjermbilde fra den nye NRK-serien “Minoriteens”.
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon