Presset øker på José Mourinho etter nok et Manchester United-tap. Her fra mandagens kamp mot Tottenham. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix.
annonse
annonse

Manchester United-manager José Mourinho var i det irriterte hjørnet etter det ydmykende 0-3-tapet hjemme for Tottenham.

Han var ikke i godlune under pressekonferansen.

– Jeg har vunnet flere Premier League-titler enn de andre 19 managerne til sammen. Tre til meg, to til dem. Respekt, respekt, respekt, gjentok den hissige portugiseren i det han reiste seg og forlot pressekonferansen i etterkant av tapet på Old Trafford.

annonse

De tre titlene kom alle mens han var manager for Chelsea. Hans beste plassering som United-manager var fjorårets 2.-plass.

Etter to tap på rad vokser presset på Mourinho. United er hektet av med seks poeng av tetlagene etter tre spilte kamper.

Mourinhos største hodepine er forsvarsspillet.

annonse

Forsvarsspillet var langt fra bra i tapet for Brighton, og mot Tottenham framsto den bakre fireren svært usikker, spesielt i 2. omgang da Tottenham scoret alle sine tre mål.

Mourinho sa før sesongstart at han ønsket å hente inn minst en midtstopper til, men det skjedde ikke.

– Det er ikke noe nytt overgangsvindu før 1. januar. Jeg har fortalt dere det som er å si om det. Jeg sier ikke et ord mer, sa Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Så langt i sesongen har Mourinho brukt fem ulike midtstoppere. Mot Tottenham fikk Phil Jones og Chris Smalling sjansen uten å gripe den.

– Jeg har ikke funnet fram til min beste backfirer, sa Mourinho.

(©NTB)

egil.sether@ntb.no

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon